top of page
סדנאות בישול

סדנאות פתוחות
אני מאמינה גדולה בבישול אינטואטיבי. מה שנקרא פרי סטייל.
בישול כמו של הסבתות של פעם, כשהמתכון הוא השראה ולא חובה חוקתית.
כשמבשלים מהלב ולא מפחדים כשבדיוק נגמרה הנענע ואתם בכלל לא אוהבים כוסברה, הבישול הופך להיות קליל, נעים וטעים יותר.
מדי פעם אני פותחת סדנת בישול שקשורה לעונה ולזמן שבו אנחנו נמצאים.
בסדנה תקבלו חוברת מתכונים, תניחו אותה בצד ותרגישו את החומר.
אנחנו פשוט ניצור, נבין את חומר הגלם ואת מה שנרצה להכין ואז ההבנה וההגעה למנה טעימה, היא ממש פשוטה.
bottom of page